Kattoturva­järjestelmät asennettuina,
alueena Kotka ja Kymenlaakso

Myymme ja asennamme laadukkaita ja luotettavia kattoturvatuotteita omakotiasujille, taloyhtiöille, teollisuudelle ja julkisiin rakennuksiin. Suoritamme myös kattoturvatuotteiden ja -järjestelmien tarkastuksia. Olemme edustamiemme tuotteiden valtuutettu jälleenmyynti- ja asennusliike.

Taloyhtiöille ja teollisuudelle tarjoamme laadukkaita kattoturvallisuusjärjestelmiä ja putoamissuojainjärjestelmiä, valmistajina ABS SAFETY GMBH, Lux-top, Eltel networks, Pisko ja Nesco

Kauttamme saat asennettuina kaikki turvallisuutta lisäävät, huoltoa helpottavat ja tarvittaessa sujuvan hätäpoistumisen mahdollistavat tikas- ja muut turvaratkaisut eri kohteisiin, rivitaloista ja kerrostaloista yritys- ja teollisuusrakennuksiin sekä julkisiin rakennuksiin.

Turvallisen työskentelyn yläilmoissa takaavat erilaiset putoamissuojaratkaisut, kuten kaiteet, vaijerijärjestelmät, kiinnityspisteet ja kattopollarit, turvatikkaat, tikkaiden selkäsuojat ja kiskot sekä henkilökohtaiset putoamissuojat.

Tee asumisesta, asioinnista ja korkean paikan työskentelystä turvallista ja ota yhteyttä!

Kattoturvatuotteet omakotitaloihin

Kauttamme saat asennettuna laadukkaat omakotitalojen kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, seinätikkaat, kattotikkaat, nuohoustasot sekä esimerkiksi turvatikkaat, jotka mahdollistavat alas pääsyn yläkerran huoneista.

Edustamamme tuotteet ovat rakennusmääräykset täyttäviä, ruostumattomia ja kestäviä. Tuotteita on saatavilla talon tyyliin sopiviin vakiosävyihin pulverimaalattuna, sinkitettynä tai tilauksesta myös haluamaasi sävyyn maalattuna. Tuotteet tulevat tunnetuilta valmistajilta, kuten Nesco ja Pisko.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kerro, mistä palvelustamme olet kiinnostunut. Olemme pian yhteydessä!

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 64 MB, Max. tiedostot: 4.
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Ilmalämpöpumppu Kotka, Loviisa, Hamina, Pyhtää, Kouvola ja Lappeenranta | Dalhfors Oy

  Scroll to Top