Katon korjaus Enkopur®-takuutiivistysmenetelmällä

Enkopur® on arvostetun, saksalaisen Enke Werkin vuonna 1993 lanseeraama huipputuote: massa, joka käy kaikkien kattomateriaalien pitävään korjaukseen ja paikkaukseen. Enkopurista muodostuu sen kovettuessa pitävä ja pysyvästi joustava kalvo, joka kestää sään vaihtelut, pidentää katon ikää ja estää vuodot.

Enkopur sopii peltikatoille ja huopakatoille sekä tarttuu myös puu-, muovi- ja lasipintoihin. Tarttuvuuden takaavat pohjusteet, joita löytyy kaikille katemateriaaleille. Enkopur-massa soveltuu erityisen hyvin myös liitoskohtien paikkaamiseen.

Enkopurilla on 5-10 vuoden vesitiiviystakuu ja sen tekninen käyttöikä on 25 vuotta.

kymen-enkopur-asentaja

Näin teemme Enkopur-paikkauksen

Ensin puhdistamme katon paikattavan kohdan irtohileistä ja pohjustamme sen saman sarjan Enke-pohjustusaineella.

Pohjustetun alueen kuivuttua levitämme kerroksen Enkopuria telalla. Vahvistamme märän Enkopur-kerroksen polyflex-kuitukankaalla ja levitämme vielä kerroksen Enkopuria. Kangas varmistaa pinnan kestävyyden ja pinta ei hajoa lämpöliikkeen takia. Paikka on vesitiivis heti, vaikka aine on vielä kosteaa. Enkopur vulkanisoituu eli kovettuu joustavaksi ilmankosteuden avulla.

Kymen Kattohuolto on valtuutettu E-Team -asennusliike. Tilaamalla katon paikkauksen meiltä, saat Suomen olot kestävää saksalaista laatua!