Huopakaton huolto,
alueena Kotka ja Kymenlaakso

Huopakaton elinkaari on noin 20–30 vuotta. Likainen ja roskainen huopakatto kuivuu sateen jälkeen hitaasti, jolloin sammaleen kasvu pinnalla nopeutuu. Kesällä aurinko kuivattaa huopakaton pintaa. Sen joustavuus vähentyy ja pinnoite voi halkeilla.

Pidä huopakattosi ehjänä ja puhtaana!

Huoltamaton materiaali alkaa usein päästää vettä lävitseen. Huopakatto on hyvä pitää puhtaana ja tarkistaa säännöllisesti, jotta edessä ei ole vuotava katto ja mittava kattoremontti!

Huopakaton puhdistus ja korjaus

Suoritamme huopakaton puhdistuksen huolella ja oikeaoppisesti, vaurioittamatta materiaalin kiviainespintaa. Ennen pesua harjaamme katon puhtaaksi irtoroskista. Pesemme katon tehokkaalla korkeapainepesuyksiköllä, huomioiden paineen määrän.

Palahuopakatto pestään samalla tavalla kuin perinteinen huopakatto, kiinnittäen erityistä huomiota likaa kerääviin saumakohtiin.

Pesun yhteydessä puhdistamme sadevesijärjestelmät ja tarvittaessa huuhtelemme seinä- ym. pinnat. Paikkaamme katteesta löytyvät reiät ja repeämät sekä tarkastamme saumojen kunnon.

Huopakaton suojaus ja uusi pinnoite

Puhdistuksen ja mahdollisen korjauksen jälkeen ruiskutamme huopapinnalle sammalentorjunta-aineen. Torjunta-aine imeytyy kattoon tuhoten mahdollisen sammalkasvuston juuria myöten.

Lopuksi huopakatto saa vesitiiviin, joustavan ja auringon UV-säteilyä kestävän pinnan. Pinnoittamiseen käytämme ainutlaatuista, vesiohenteista ja ruiskulevitteistä akrylaattipinnoitetta, joka kiinnittyy ja imeytyy napakasti katon pintaan. Lopuksi siivoamme tietenkin omat jälkemme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kerro, mistä palvelustamme olet kiinnostunut. Olemme pian yhteydessä!

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, pdf, Max. tiedoston koko: 64 MB, Max. tiedostot: 4.
  • Yhteystiedot

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Ilmalämpöpumppu Kotka, Loviisa, Hamina, Pyhtää, Kouvola ja Lappeenranta | Dalhfors Oy

  Scroll to Top